Nu va deranjati sa o intrebati pe Adele de greutatea sa. Are lucruri mai importante de facut decat sa mearga la sala, cum ar fi sa castige premii Grammy, gratie vocii fenomenale si talentului sau.

Pop starul britanic, Adele Laurie Blue Adkins, se afla pe coperta noului numar al revistei Rolling Stone si vorbeste foarte deschis despre muzica sa si raspunde si unui soi de intrebari mai personale, cum ar fi greutatea sa ori teama de a canta in fata unor multimi mai numeroase.

"Mi-e teama de audientele uriase", declara tanara de 22 ani in interviu. "In cadrul unui show in Amsterdam, am fost atat de emotionata, incat a trebuit sa ies pe evacuarea de incendiu. Alta data am cazut peste un cuplu. Altadata in Bruxelles, am vomitat, la propriu, pe cineva. Abia rezist presiunii concertelor. Am atacuri de panica tot timpul".

Probabil, toate temerile sale sunt neintemeiate, deoarece, ultimul sau album, "21", aflandu-se pe prima pozitie in topuri, reusind s-o trimita pe locul 2 pe Britney Spears, cu albumul sau '"Femme Fatale ", potrivit MTV News.


  • Greutatea nu e o mare scofala pentru Adele

"Viata mea e plina de drama si nu am timp sa ma ingrijorez pentru lucruri neimportante cum ar fi aspectul meu fizic", declara aceasta potrivit Huffington Post. "Nu-mi place sa merg la sala. Imi place sa mananc mancaruri fine si sa beau un vin bun. Chiar daca as avea un corp superb, nu cred ca mi-as arata sanii si fundul pe unde as avea ocazia" .

Totusi, Adele nu este rautacioasa si nu judeca celelalte vedete care-si arata pielea in showurile lor: "Imi place sa-i vad fundul si sanii lui Lady Gaga ori Katy Perry. Insa muzica mea nu se rezuma la asta. Nu fac muzica pentru ochi. Fac muzica pentru urechi" .

  • Adele si-a luat inima (franta) in dinti si s-a apucat de muzica

Foarte multe cantece de pe cel mai recent album al sau sunt inspirate de dureroasa despartire de iubitul sau "A fost artistic, nu si romantic" , a declarat aceasta, adaugand ca "El a transformat-o in adult si a condus-o pe drumul pe care se afla acum".
Citeste si:
Fastingul, de la A la Z: Ce înseamnă, cum se face și cum poate...
Fastingul, de la A la Z: Ce...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.