Fanaticii islamisti au postat pe Internet mesaje defaimatoare si amenintatoare la adresa femeii, acuzata ca le-a facut de rusine pe femeile musulmane.

Sila Sahin, prima femeie musulmana care a pozat in celebra revista pentru barbati, Playboy, a scandalizat o lume intreaga, potrivit thesun.co.uk.

Sila, model si actrita in Berlin, a fost crescuta in Germania, iar parintii sai sunt turci conservatori, motiv pentru care au fost oripilati de gestul fiicei lor. Mama ei a rupt orice legatura cu Sila dupa ce a aflat ca a pozat in Playboy.

Cei care au postat pe internet mesaje de amenintare sustin ca Sila Sahin s-a prostituat pentru bani si le face de ras pe femeile musulmane.

"Va trebui sa aiba grija...trebuie sa plateasca", e unul dintre mesaje. "As omori-o daca ar fi fiica mea, vorbesc serios, nu are legatura cu cultura mea", a declarat un musulman la o televiziune germana.

  • Sila Sahin, prima femeie musulmana care a pozat in celebra revista pentru barbati

Este prima femeie din Turcia care a pozat nud pentru coperta revistei Playboy. “Am vrut sa demonstrez ca sunt libera, ma simt ca Che Guevara”, a spus Sila Sahin de 25 de ani, potrivit stirileprotv.ro

Cu un san expus pe coperta revistei, Sila Sahin a vrut sa transmita un mesaj clar catre toate tinerele din Turcia.

“Am acceptat propunerea Playboy pentru ca mi-am dorit sa fiu libera. Aceasta poza reprezinta eliberarea fata de restrictiile din copilarie impuse de familia mea. Mereu mi s-a spus sa nu ies oras, sa nu ma aranjez si sa nu am prieteni barbati. Ma simt ca Che Guevara, trebuie sa fac totul dupa dorinta mea, altfel viata nu are sens pentru mine”, a spus modelul.

Tanara a facut un apel catre toate tinerele musulmane care au parte de o educatie extrem de severa, iar alegerile acestora sunt limitate.

“Am incercat sa ma comport asa cum cere ordinea musulmana prea mult timp. Vreau ca aceste poze sa fie un indemn pentru tinerele din Turcia, sa le demonstrez ca pot trai asa cum isi doresc, numai ca trebuie sa aiba curajul sa faca acest pas”, a mai spus tanara.

Citeste si:
Andreea Bănică, despre momentul în care apărut în Playboy. Tatăl ei...
Andreea Bănică, despre...

Nu e de mirare ca familia ei a reactionat cu furie si a rupt legatura cu aceasta. Singurul care a dorit sa vorbeasca cu ea a fost tatal. Acesta este foarte ingrijorat fata de presiunile la care Sila va fi supusa din partea comunitatii musulmane din Germania si nu numai. Intr-un interviu, Siha si-a cerut scuze familiei. “Sper ca ma puteti ierta. Va rog sa ma lasati sa vin in vizita”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.