Actrita americana Kate Hudson a confirmat, miercuri, ca s-a logodit cu Matthew Bellamy, solistul trupei Muse.

Matt Lauer, prezentatorul emisiunii "The Today Show" difuzata de postul NBC, remarcase in timpul unui interviu recent pe care actrita americana i l-a acordat ca aceasta purta pe degetul inelar un inel de logodna.

"M-am logodit! S-a intamplat in urma cu o saptamana. Sunt bucuroasa ca ati remarcat acest detaliu. Nu mi-am anuntat logodna, asteptam ca cineva sa remarce inelul", a declarat actrita in varsta de 32 de ani, informeaza people.com.

Kate Hudson si Matthew Bellamy, in varsta de 32 de ani, au o relatie de circa un an si asteapta un copil care se va naste peste cateva luni. Actrita mai are un fiu, Ryder, in varsta de sapte ani, cu fostul ei sot, Chris Robinson, solistul trupei Black Crows, potrivit dailymail.co.uk.


Kate Hudson, fiica actorilor Goldie Hawn si Bill Hudson, a devenit cunoscuta in 2001 gratie rolului din filmul "Aproape celebri/ Almost Famous", obtinand ulterior roluri principale intr-o serie de productii hollywoodiene de succes, precum "Cum sa scapi de un tip in 10 zile/ How to Lose a Guy in 10 Days", "Cheia schelet/ The Skeleton Key", "Mamica de ocazie/ Raising Helen", "Noi doi si Dupree", "Aurul nebunilor" si "Razboiul mireselor/ Bride Wars".

Matthew Bellamy este solistul trupei Muse, una dintre cele mai apreciate formatii de rock alternativ din Europa. Printre premiile castigate se numara Best New Artist pe 2000 (NME Awards), in Marea Britanie, Innovation Award (Q Awards), Best Album (Kerrang! Awards), Best British Band (NME Awards si Kerrang! Awards) si Best Live Act (Q Awards, Brit Awards, NME Awards, Kerrang! Awards, Vodafone Live Music), scrie MEDIAFAX.

In plus, activitatea britanicilor a fost recompensata cu mai multe discuri de platina si de aur. Muzica Muse imbina rock-ul alternativ cu funk-ul, cu heavy metal-ul si chiar cu muzica clasica si electronica. Hituri ca "Time Is Running Out" si "Starlight" dovedesc ca amestecul de stiluri este unul reusit. Trupa britanica a adunat, in iunie 2007, pe stadionul Wembley, un public de peste 60.000 de spectatori. De asemenea, in luna octombrie a aceluiasi an, trupa a concertat la Bucuresti.

Muse - Time is running out de sweetgum

Citeste si:
Inna și Deliric s-au logodit. Artista a postat o imagine cu inelul...
Inna și Deliric s-au logodit....

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.