Matt Bellamy, solistul trupei Muse, se afla in atentia presei dupa ce a fost fotografiat alaturi de actrita Kate Hudson in timp ce se indreptau spre un restaurant si pareau foarte apropiati.

Gurile rele spun ca Bellamy incerca sa ii intre in gratii actritei inca de anul trecut de cand a aflat de despartirea acesteia de jucatorul de baseball Alex Rodriguez.

Zvonurile conform carora cei doi sunt deja impreuna au fost confirmate de solistul trupei Muse, dupa ce Kate a fost vazuta incurajandu-l pe Matt la Glastonbury.

Artistul are in plan ca in viitorul apropiat sa o cunoasca si pe mama actritei, Goldie Hawn. “Ma voi intalni cu ea in curand, motiv pentru care sunt foarte emotionant. Sper sa fie o intilnire cit se poate de ok, cu atit mai mult cu cit eu si Kate suntem foarte fericiti impreuna si ne place sa petrecem cit mai mult timp unul cu celalalt.”

Totusi, zvonurile despre casatoria celor doi au fost stopate chiar de Matt care le-a declarat ziaristilor ca e inca prea devreme sa vorbeasca despre acest lucru. “Intrebati-ma din nou despre casatorie peste cateva luni”, le-a sugerat insa artistul, lucru care nu poate insemna decit ca o posibila casatorie in viitor nu este tocmai exclusa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.