Celebrul actor va face parte din juriul celei de-a 64-a editii a Festivalului de Film de la Cannes, care va avea loc in perioada 11 - 22 mai.

Din acest juriu va mai face parte si actrita Uma Thurman, regizorul din Hong Kong Johnny To si regizorul francez Olivier Assayas, scrie guardian.co.uk.

Potrivit aceshowbiz.com, si actrita si producatoarea argentiniana Martina Gusman si regizorul din Ciad Mahamat Saleh Haroun vor face parte din juriul Festivalului de Film de la Cannes, prezidat in acest an de actorul american Robert De Niro.

Si alte jurii vor delibera la Cannes. Astfel, cineastul sarb Emir Kusturica va prezida juriul sectiunii Un Certain Regard, scrie mediafax.ro.

Juriul care va decerna Palme d'Or pentru scurtmetraj va fi prezidat de cineastul francez Michel Gondry, in timp ce regizorul corean Bong Joon-ho va prezida juriul sectiunii Caméra d'Or, care va premia cel mai bun film de debut prezentat la Cannes.

De altfel, cineastii asiatici sunt bine reprezentanti la Cannes - juriul sectiunii Semaine de la Critique va fi prezidat in acest an de un alt cineast corean, Lee Chang-dong.

Vezi aici care sunt filmele selectionate in competitia oficiala a Festivalului de la Cannes


Cele mai asteptate vedete la Cannes 2011

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.