Va intrebati cum este posibil sa fii insarcinata in luna a sasea si sa ai o silueta de invidiat precum Victoria Beckham?

Se pare ca sa fii mamica la 36 de ani si sa-ti mentii silueta de la 20 de ani, nu mai este un lucru imposibil, in zilele noastre, mai ales daca ne cheama Victoria Beckham si se intampla sa fim sotia faimosului fotbalist britanic, David Beckham.

Potrivit DailyMail, aceasta a recunoscut ca sedintele regulate cu stilistul in ingrijire corporala Rachel Zoe, o ajuta sa se mentina in forma. Si ce forma...

Rachel aproape ca s-a mutat la resedinta divei din Beverly Hills, pentru a o ajuta sa treaca cu brio sarcina, iar toate sfaturile sale , se pare ca-i priesc vedetei americane, bebelusul care se afla pe drum, abia putand fi observat. [Cum isi vor vor numi sotii Beckham fetita?]

Rachel, in varsta de 39 de ani, este faimoasa printre vedetele de la Hollywood, ajutandu-le sa-si mentina imaginea actuala pe Nicole Richie ori Keira Knightley. Tehnica si maestria sa ies la suprafata, totusi, atunci cand vine vorba de o vedeta insarcinata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.