Cel de-al 11-lea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" incepe vineri, la ora 20.30, la Pro TV, primele stiluri din concurs fiind dansul minoritatilor si freestyle, informeaza televiziunea.

Entorse, ligamente ciupite, inflamatii, dureri intercostale, vanatai si febra musculara sunt doar cateva dintre problemele cu care se confrunta concurentii noului sezon "Dansez pentru tine" inainte de debutul competitiei visurilor.

Vineri, de la 20.30, in prima editie din sezonul al 11-lea al emisiunii " Dansez pentru tine", perechile concurente vor fi nevoite sa uite de dureri si emotii, sa-si spuna juramintele in fata partenerilor si sa danseze in fata juriului, format din Mihai Petre, Wilmark, Cornel Patrichi, Emilia Popescu si Beatrice Rancea, primele doua stiluri din concurs: dansul minoritatilor si freestyle, scrie MEDIAFAX.

Intr-un platou care va imbraca haine noi, de primavara, cu motive pascale, cu doua gazde calde si profesioniste precum Stefan Banica si Iulia Vantur, perechile concurente isi vor spune pentru prima data in fata telespectatorilor povestea in pasi de dans.

Pe langa emotiile coplesitoare, fiecare dintre ei a bifat accidentari si dureri din cauza muncii intense de la antrenamente peste care incearca sa treaca cu gandul la competitia lunga si nobila in care au intrat. Astfel, pe langa fisura de coasta, Lavinia are o inflamatie a ligamentelor si probleme cu calcaneul. Augustin Viziru are piciorul umflat din cauza unei entorse la glezna. Costin Sforaru are probleme cu muschiul peronian si cu tibia, iar partenera sa, Madalina, are ligamentele colaterale de la genunchi ciupite. Roxana Ionescu are intindere si dureri intercostale. Corina Bud are o febra musculara insuportabila. Corina Caragea are picioarele parca ciuruite de vanatai si dureri de calcaie. Claudia, partenera lui Cove, are probleme si dureri foarte mari de genunchi, iar Florin Piersic a repetat pana la epuizare stilurile primei editii alaturi de partenera sa Alina.

Citeste si:
Elwira și Mihai Petre, despre începuturile carierei lor. Cum au...
Elwira și Mihai Petre, despre...

In urma primei editii a emisiunii, doua dintre perechile concurente vor simti deja gustul amar al condamnarii la duel, iar restul perechilor isi vor incerca norocul tragand la sorti unul dintre stilurile de dans din editia a doua a emisiunii.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.