Tanarului cantaret i s-a deschis apetitul pentru actorie, dupa ce, la inceputul anului, a avut un rol episodic in serialul CSI: Crime Scene Investigation

“Vreau foarte mult sa mai joc si in alte filme si sa fac o cariera in actorie” a declarat cantaretul, in varsta de 17 ani.

Justin Bieber are si un film bilogic “Justin Bieber: Never Say Never”, care beneficiaza de doua varainte, una normala, care s-a lansat in februarie, si una extinsa, care va include noi performante live, imagini cu Justin Bieber de la premiera “Never Say Never” si 20 de piese care nu au intrat in versiunea curenta.

Potrivit 9AM, cea de-a doua versiune a filmului lui Justin Bieber este programata pentru a fi lansata in cinematografe pe 4 martie 2011.

Pe langa visul de a ajunge o stea la Hollywood, cantaretul se concentreaza pe muzica si spune ca si-ar dori sa cante alaturi de Stevie Wonder sau Beyonce.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.