O a doua versiune a filmului 3D Never Say Never al lui Justin Bieber este programata pentru a fi lansata in cinematografe pe 4 martie 2011.
Mergand pe urma albumului “My World", filmul Paramount Pictures va fi intitulat "Never Say Never 2.0".

Se pare ca versiunea extinsa a filmul biografic va include si 20 de piese care nu au intrat in versiunea curenta, care s-a lansat in urma cu cateva zile, mai exact pe 11 februarie 2011, scrie Musichat.

Scenele noi sunt de asteptat sa produca o experienta de vizionare destul de diferita pentru ca fanii sa doreasca sa vada ambele variante. Unele dintre modificari s-au bazat pe raspunsurile primite dupa proiectii si vor sublinia ideea ca noua versiune este un raspuns la comentariile fanilor.

Mai mult de atat, regizorul filmului, Jon M. Chu, va include, in versiunea actualizata, noi performante live, imagini cu Justin Bieber de la premiera “Never Say Never” si (poate) cateva imagini de la premiile Grammy de duminica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.