Desi nu formeaza un cuplu, actorul Benicio Del Toro va avea un copil impreuna cu modelul Kimberly Stewart, pe care il va sustine in totalitate.
Actorul portorican Benicio del Toro este tatalui copilului pe care il asteapta Kimberly Stewart, cei doi confirmand vestea pentru revista Life & Style Magazine.

Del Toro si Stewart nu formeaza un cuplu, insa aceasta a declarat ca recunoaste copilul care va avea parte de toata sustinerea si atentia sa. Un reprezentant al actorului a declarat ca "cei doi, desi nu formeaza un cuplu, abia asteapta venirea copilului pe lume".


Benicio, 44, este cel mai cunopscut pentru Oscarul pentru un rol secundar castigat in 2001 cu filmul Traffic.

Stewart, in varsta de 31 de ani, actrita, model si designer vestimentar a avut un numar destul de mare de iubiti la Hollywood, zvonurile amintindu-i si peJude Law si Rhys Ifans. La un moment dat a fost chiar logodita cu starul Talan Torriero, din "Laguna Beach", care era cu 7 ani mai tanar decat ea.

Kimberly este fiica rockerului Rod Stewart, care recent a devenit si el tatic pentru a opta oara. [Faceti cunostinta cu mezinul lui Rod Stewart!]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.