Celebrul cantaret a publicat prima poza de familie cu cel mai mic copil al sau.

Micutul Aiden a venit pe lume luna trecuta si este cel de-al optulea copil al cantaretului Rod Stewart.

Rod Stewart, care mai au un fiu, Alastair Wallace, in varsta de cinci ani, cu actuala lui sotie, Penny Lancaster, a declarat ca Aiden este "un miracol", referindu-se la problemele de fertilitate pe care le-au intampinat, relateaza hellomagazine.com.

Potrivit DailyMail, cantaretul, in varsta de 66 de ani, a declarat ca nu va mai face alti copii deoarece este prea batran ca sa mai devina tata, insa ar face orice sa o faca fericita pe sotia lui si aceasta va avea ultimul cuvant de spus in aceasta privinta.

  • Stewart recunoaste doar cinci copii din relatiile anterioare - Kimberly, in varsta de 30 de ani, Sean, in varsta de 29 de ani, nascuti de Alana Hamilton, Ruby, in varsta de 23 de ani, nascuta de Kelly Emberg, Renee, in varsta de 18 ani, si Liam, in varsta de 15 ani, nascuti de Rachel Hunter. Insa, Stewart mai este tatal lui Sarah Thubron Streeter, fiica lui Susannah Boffey, in prezent in varsta de 46 de ani, care a fost data spre adoptie.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.