Cantaretul britanic Rod Stewart a anuntat ca va deveni tata pentru a opta oara, sotia sa, Penny Lancaster, fiind insarcinata.

"Suntem incantati de faptul ca vom putea sa ii spunem micutului Alastair ca va fi fratele mai mare al unui bebelus, care va veni pe lume cu putin timp inainte de cea de-a 40-a aniversare a mamei lui", se afirma in comunicatul emis de cuplul Rod Stewart - Penny Lancaster.

Rod Stewart, in varsta de 65 de ani, are sase copii din relatii anterioare si un fiu in varsta de patru ani, Alastair, cu sotia sa, Penny Lancaster, in varsta de 39 de ani, transmite MEDIAFAX.

Potrivit comunicatului emis de muzician, Stewart recunoaste doar cinci copii din relatiile anterioare - Kimberly, in varsta de 30 de ani, Sean, in varsta de 29 de ani, nascuti de Alana Hamilton, Ruby, in varsta de 23 de ani, nascuta de Kelly Emberg, Renee, in varsta de 18 ani, si Liam, in varsta de 15 ani, nascuti de Rachel Hunter. Insa, Stewart mai este tatal lui Sarah Thubron Streeter, fiica lui Susannah Boffey, in prezent in varsta de 46 de ani, care a fost data spre adoptie.

Muzicianul britanic nu a precizat daca urmatorul sau copil va fi fetita sau baiat, spunand insa ca il va incuraja sa joace fotbal.

Rod Stewart si Penny Lancaster s-au casatorit in orasul italian Portofino in anul 2007.

Cantaretul britanic a mai fost casatorit cu Alana Hamilton si cu modelul Rachel Hunter.

Rod Stewart este cunoscut pentru numeroase hituri, inclusiv pentru "Do You Think I'm Sexy?" si "Maggie May". El este unul dintre cei mai bine platiti artisti din lume. Turneul sustinut de veteranul muzicii britanice in 2007 l-a plasat pe acesta pe locul al saptelea in topul celor mai profitabile serii de concerte ale anului respectiv, cu incasari de 49 de milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.