Actrita americana Cameron Diaz a declarat ca, desi s-a simtit foarte bine si s-a amuzat alaturi de fostul ei iubit Justin Timberlake in timpul filmarilor pentru comedia "Bad Teacher", in care au jucat impreuna, considera ca solistul american "este al naibii de ciudat".

Actrita americana in varsta de 38 de ani s-a despartit de Justin Timberlake in 2006, dupa o relatie de trei ani.

"Justin si cu mine intotdeauna ne-am simtit bine si ne-am amuzat impreuna, iar atunci cand mi s-a propus sa joc intr-o comedie in care se rade foarte mult, nu exista nimeni mai bun ca el pentru acest rol. Justin e un comedian genial", a declarat actrita pentru NBC News.

"Am cautat cea mai buna persoana pentru acest rol si el a fost acea persoana. Si a jucat foarte bine. E al naibii de ciudat in filme. E atat de bizar si de amuzant. Spun acest lucru cu mare respect pentru personajul sau si pentru ceea ce a facut pana acum", a adaugat Cameron Diaz, potrivit femalefirst.co.uk.

  • Cameron Diaz are de cateva luni o relatie cu Alex Rodriguez, starul echipei de baseball New York Yankees, potrivit DailyMail.

Cameron Diaz, in varsta de 38 de ani, este o obisnuita a comediilor romantice, ea jucand in filme cu succes la public, precum "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), dar si in drama "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) si in franciza "Ingerii lui Charlie". Cameron Diaz a putut fi vazuta, recent, pe afisele filmelor "Viata pentru sora mea", "Cutia" si in comedia "Intalnire exploziva/ Knight and Day", in care joaca alaturi de Tom Cruise.
Cantaretul, compozitorul, producatorul, dansatorul si actorul Justin Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al formatiei 'N Sync, a carei lansare a fost finantata de Lou Pearlman. Timberlake a fost recompensat cu sase premii Grammy si un premiu Emmy.

In 2002, el a lansat primul sau album solo, "Justified", iar al doilea album al lui Timberlake se numeste "FutureSex/LoveSounds", fiind lansat in 2006. Cu primele doua albume solo, Timberlake a vandut peste 18 milioane de copii in toata lumea, iar alaturi de 'N Sync - 50 de milioane de unitati.

Cantaretul american Justin Timberlake pare sa se concentreze tot mai mult asupra carierei cinematografice, dupa rolurile jucate in "The Social Network", un film despre creatorul platformei Facebook, si in comedia "Bad Teacher", in care joaca alaturi de fosta sa iubita, actrita Cameron Diaz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.