Cantaretul Justin Timberlake si actrita Jessica Biel au decis sa se desparta, potrivit unei surse apropiate cuplului, citata de editia online a revistei People.

Cei doi artisti americani au luat, recent, hotararea de a nu mai forma un cuplu, iar "intre ei nu exista resentimente", a declarat o sursa pentru revista People. "A fost o decizie comuna, amandoi au ajuns la concluzia ca a sosit timpul sa mearga mai departe", a adaugat aceeasi sursa.

Potrivit aceleiasi surse, Jessica Biel isi va pastra resedinta din Los Angeles si va ramane in termeni amicali cu Justin Timberlake, cu care are o relatie din anul 2007.

Potrivit MEDIAFAX, joi, agentii de presa ai cuplului au confirmat despartirea celor doi artisti: "In legatura cu speculatiile aparute in mass-media despre relatia dintre Jessica Biel si Justin Timberlake, confirmam faptul ca ei au decis de comun acord sa se desparta. Cei doi vor ramane prieteni si vor continua sa aiba unul pentru celalalt cele mai frumoase sentimente de dragoste si de respect".


Justin Timberlake, in varsta de 30 de ani, si Jessica Biel, in varsta de 29 de ani, au fost vazuti pentru ultima oara impreuna in public pe 27 februarie, la petrecerea organizata la Los Angeles de revista Vanity Fair dupa gala premiilor Oscar.

Cantaretul, compozitorul, producatorul, dansatorul si actorul Justin Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al formatiei 'N Sync, a carei lansare a fost finantata de Lou Pearlman. Timberlake a fost recompensat cu sase premii Grammy si un premiu Emmy. In 2002, el a lansat primul sau album solo, "Justified", iar al doilea album al lui Timberlake se numeste "FutureSex/LoveSounds", fiind lansat in 2006. Cu primele doua albume solo, Timberlake a vandut peste 18 milioane de copii in toata lumea, iar alaturi de 'N Sync - 50 de milioane de unitati.

Citeste si:
4 cupluri cunoscute în care femeia este mai în vârstă decât bărbatul
4 cupluri cunoscute în care...

Cantaretul american Justin Timberlake pare sa se concentreze tot mai mult asupra carierei cinematografice, dupa rolurile jucate in "The Social Network", un film despre creatorul platformei Facebook, si in comedia "Bad Teacher", in care joaca alaturi de fosta sa iubita, actrita Cameron Diaz.

De-a lungul anilor, artistul american a avut relatii cu alte staruri de calibru din showbiz-ul american, precum Britney Spears si Alyssa Milano.

Jessica Biel, in varsta de 29 de ani, este o actrita americana care a aparut intr-o serie de filme hollywoodiene, dupa ce s-a facut cunoscuta in serialul de televiziune "Al saptelea cer". In ultima vreme ea a atras atentia publicului in urma relatiei cu cantaretul Justin Timberlake.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.