Oana Zavoranu a declarat in exclusivitate in cadrul emisiunii "CanCan TV" ca este insarcinata cu Tudy, sarcina fiind "intr-o luna si ceva".
Aceasta a recunoscut ca are o relatie cu Tudy inca din luna octombrie si acesta ar fi cerut-o de mai multe ori de nevasta, insa niciodata nu a fost o cerere cu adevarat serioasa, relateaza b1.ro.

Zavoranu sustine ca Pepe a aruncat-o in bratele lui Tudy si din prisma libertatii excesive pe care acesta i-a acordat-o. [Pepe o da in judecata pe Oana pentru insulte]

  • De partea cealalta, Pepe spune ca s-ar bucura ca Oana sa fie insarcinata , dar crede ca este doar o gaselnita de-a ei, pentru a nu fi atacata, si chiar daca ar fi, nu crede ca va pastra copilul.

„Nu e insarcinata. Si chiar daca e insarcinata, nu va pastra copilul, din punctul meu de vedere. Daca ar fi, si ar pastra sarcina, chiar as felicita-o. Ar fi frumos pentru Tudy, pentru ca ea nu-si doreste copil”,
a spus Pepe, pentru B1 TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.