Pepe solicita in istanta despagubiri de 100.000 de lei Oanei Zavoranu pentru declaratiile defaimatoare la adresa sa


Cantaretul Pepe considera ca afirmatiile sotiei sale i-au lezat imaginea

Mai mult, acesta a depus astazi o plangere, la Sectia 10 Politie, pentru distrugere, dupa ce Oana Zavoranu a strans toate bunurile din locuinta conjugala pe care a parasit-o. [ Oana Zavoranu i-a golit casa lui Pepe!].

Tot astazi, politistii au mers la locuinta din strada Calarasi, din sectorul 3 Bucuresti, pentru a face constatarea la fata locului si a ridica probe, urmand a fi audiati mai multi martori, printre care si Oana Zavoranu, potrivit MEDIAFAX.

In data de 10 martie, Oana Zavoranu a depus cererea de divort de Ionut Pascu, alias Pepe, la Judecatoria Sectorului 3, aceasta afirmand ca, desi s-au iubit, nu mai este nicio sansa de impacare. "Undeva in sufletul meu il mai iubesc. Ceea ce m-a deranjat cel mai mult a fost lasitatea, pe care nu o recunosc la acest barbat pe care eu il stiam curajos", a spus Oana Zavoranu la iesirea din judecatorie, precizand insa ca "viata merge inainte".

Referitor la divort, Oana a declarat la acea vreme ca nu este nici pe departe un motiv de bucurie, situatie intalnita in cazul "oricarui cuplu care s-a iubit foarte mult". "Nu exista nicio sansa de impacare. Cred ca si el simte la fel. Presupun, nu pot vorbi in numele lui. Pepe si-a dorit foarte mult un copil, dar cred ca sunt mai multe adunate, nu este o vina capitala din acest motiv", a adaugat vedeta.

Relatia dintre Oana Zavoranu si Pepe a durat opt ani. Cei doi s-au casatorit in anul 2006.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.