Ultima editie a emisiunii "The Oprah Winfrey Show" va fi difuzata pe 25 mai, la 25 de ani de la lansare, a anuntat, vineri, compania Harpo Productions, celebra realizatoare de televiziune urmand sa prezinte o noua emisiune zilnica pe propriul post de televiziune, OWN.

Populara realizatoare si prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey va pune capat emisiunii care a facut-o celebra, "The Oprah Winfrey Show", dupa 25 de ani de difuzare si intentioneaza sa prezinte o noua emisiune zilnica pe propriul post de televiziune, OWN, lansat oficial pe 1 ianuarie 2011, in cadrul unui parteneriat cu Discovery Communications.

"The Oprah Winfrey Show", liderul de audienta pe segmentul talk show-urilor diurne din Statele Unite ale Americii, este difuzat din Chicago de postul ABC, pe intreg teritoriul american si in peste 140 de tari. Aceasta emisiune a facut-o celebra pe Oprah Winfrey si a ajutat-o sa stranga o avere estimata de revista Forbes la 2,3 miliarde de dolari.

Recent, Oprah Winfrey a anuntat ca vrea ca echipa de la Harpo Production sa decida cum se va desfasura finalul acestui longeviv program, scrie Reuters.




In februarie, Discovery Communications a anuntat ca va investi inca 50 de milioane de dolari in Oprah Winfrey Network (OWN), investitia totala a grupului ridicandu-se in prezent la 239 de milioane de dolari. Discovery Communications anunta ca va ajuta OWN sa isi continue "drumul spre profit", estimand ca noua retea de televiziune ar putea deveni "o afacere importanta". Noua investitie financiara va merge spre productia de noi programe. Potrivit lui Brad Singer, CEO al OWN, in cel de-al patrulea trimestru al anului trecut au fost investite 46 de milioane de dolari in programe noi, scrie MEDIAFAX.

Oprah Winfrey a lansat OWN pe 1 ianuarie 2011 si a recrutat deja cateva staruri de la Hollywood care isi vor prezenta propriile talk show-uri pe acest post: Jenny McCarthy, Rosie O'Donnell si Ryan si Tatum O'Neal. Totodata, cativa actori de prim rang - Julia Roberts, Forest Whitaker si Goldie Hawn - vor regiza si prezenta o serie de documentare pentru postul OWN.

Citeste si:
Oprah Winfrey revine pe micile ecrane
Oprah Winfrey revine pe...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.