Celebra realizatoare TV vrea sa resusciteze audienta propriei sale retele de televiziune, OWN, cu ajutorul unei noi emisiuni.

Astfel, Oprah Winfery se va intoarce pe micile ecrane ale telespectatorilor americani cu un nou show intitulat "Oprah's Next Chapter", care va fi difuzat pe postul OWN, scrie DailyMail.

In noua emisune, care va fi lansata in luna ianuarie 2012, regina talk show-urilor va intervieva o serie de celebritati in propriile lor case iar Steven Tyler va sparge gheata. Astfel, in prima editie a emisiunii solistul trupei Aerosmith va vorbi cu Oprah despre dependenta de droguri, despre viata lui privata si despre rolul sau in show-ul "American Idol".

  • Ultimul episod al emisiunii "The Oprah Winfrey Show", in care au fost invitate, de-a lungul anilor, numeroase vedete si care era urmarita de circa 40 de milioane de americani saptamanal, a fost difuzat in luna mai, la 25 de ani de la debutul programului pe micile ecrane.

Presa americana considera ca renumita realizatoare americana de culoare a schimbat felul in care oamenii vorbesc si a popularizat un stil de interviu de tip "confesional". Recomandarile ei in ceea ce priveste cartile nou lansate au avut intotdeauna un efect spectaculos asupra vanzarilor.

Oprah a lansat in ianuarie propriul post de televiziune prin cablu, OWN, in cadrul unui parteneriat cu Discovery Communications, care poate fi urmarit in locuintele a peste 80 de milioane de americani. Oprah a recrutat deja cateva staruri de la Hollywood care isi vor prezenta propriile talk show-uri pe acest post: Jenny McCarthy, Rosie O'Donnell si Ryan si Tatum O'Neal. Totodata, cativa actori de prim rang - Julia Roberts, Forest Whitaker si Goldie Hawn - vor regiza si prezenta o serie de documentare pentru postul OWN.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.