Artista de origine franceza povesteste in cartea autobiografica cum a fost sedusa si parasita de un milionar roman. Despre cine este vorba?

Este vorba despre Remus Truica, fostul sef de cabinet al lui Adrian Nastase. Totul a inceput in vara anului trecut, cand Patricia Kaas a fost invitata de afacerist la petrecerea zilei sale de nastere. A urmat o aventura intre cei doi, timp in care "tanarul roman" a cucerit-o cu vorbe frumoase si gesturi romantice, dupa care a parasit-o.

Cantareata face aceste dezvaluiri in cartea autobiografica, „L'ombre de ma voix", ce va fi lansata maine in Franta, potrivit Adevarul.

In paginile volumului, Patricia Kaas descrie cu lux de amanunte cum a reusit Remus Trica sa o cucereasca: „Este grijuliu cu mine, este foarte bun la pat. Nu ne mai saturam. Parca visez. Imi vorbeste de viitor. Imi vorbeste de noi. Imi zice ca sunt femeia vietii lui", mai spune aceasta in cartea .

Artista se plange insa ca a fost parasita de afacerist dupa o vara petrecuta impreuna. „Pentru el, am fost doar un trofeu. Iata finalul povestii mele de dragoste. Ma simt ravasita".

La randul sau, Remus Truica, sot si tata a doi copii, neaga ca ar fi avut o relatie cu artista, precizand ca aceasta are fantasme erotice cu el.

In "L'Ombre de ma voix", primul volum de memorii, artista a dezvaluit si alte secrete din viata privata.

Printre acestea, Patricia Kaas vorbeste si despre faptul ca nu va putea sa aiba copii: "Anul 2010 s-a dovedit a fi plin de incercari. Atat de ordin fizic, cat si de ordin moral. Mi-am terminat turneul «Kabaret» intr-o stare de mare oboseala, iar analizele medicale au relevat faptul ca nu voi putea avea niciodata un copil".

Totodata, cantareata franceza a dezvaluit ca a ales de cateva ori in trecut sa avorteze, considerand ca "nu se afla intr-o dispozitie amoroasa suficient de avansata" pentru a avea un copil, insa descoperirea recenta a bulversat-o.

Citeste si:
Dosarul Ferma Baneasa: Remus Truica - 4 ani de inchisoare cu...
Dosarul Ferma Baneasa: Remus...

Atunci cand a aflat acest lucru, Patricia Kaas a fost "tulburata timp de multe ore" si a marturisit ca a fost cu adevarat socata:
"Am aflat ca nu voi mai putea sa am un copil, atunci cand tocmai incepusem sa deschid acest capitol. A fost ca o palma pe care am primit-o. Am simtit-o ca pe o nedreptate, pentru ca duc o viata sanatoasa, nu beau, nu fumez, nu ma droghez. Acest lucru m-a enervat cel mai mult. Credeam ca voi putea alege eu insami momentul cand voi deveni mama, dar iata nu a fost asa, pentru ca natura decide acest lucru. Pentru moment, incerc sa nu sufar prea mult. Daca voi intalni pe cineva, poate ca el va avea deja copii. Daca nu, poate ca vom adopta", informeaza MEDIAFAX, citand news-de-stars.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.