Social 27 Iunie 2019 11:36
Remus Truica a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare, iar Printul Paul de Romania a primit o condamnare de 3 ani cu suspendare, in dosarul Ferma Baneasa.

Decizia Curtii de Apel Brasov nu este definitiva, informeaza Digi24.

Potrivit deciziei instantei, in acest dosar au fost achitati Dan Andronic, Benjamin Steinmetz, Tal Silberstein, Moshe Agavi, avocatul Robert Rosu, Lucian Mateescu si Marius Marcovici.

Judecatorii de la Curtea de Apel Brasov au mai dispus confiscarea a zeci de mii de metri patrati de teren aflati pe numele lui Remus Truica sau in proprietatea firmei acestuia, precum si confiscarea sumei de 4 milioane de euro de la Paul al Romaniei.

Pe 18 mai 2016, Remus Truica, Paul Philippe al Romaniei, Dan Andronic precum si oamenii de afaceri Tal Silberstein, Benyamin Steinmetz si Moshe Agavi au fost trimisi in judecata de DNA in dosarul privind retrocedarea ilegala a Fermei Regale Baneasa si a padurii Snagov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.