In paralel cu pregatirea show-urilor "Big Four" si cu inregistrarea noului album, Metallica anunta lansarea unui nou site.
Potrivit unui comunicat, publicat pe metallica.com, celebrii rockeri vor sa “uneasca cele trei site-uri - Metallica.com, MetClub.com, MetOnTour.com- pentru a asigura un acces mai usor la informatie”.

'In urmatoarele zece zile veti observa cateva schimbari pe site, cea mai notabila fiind inchiderea MetStore (pe 21 martie). Toate site-urile nu vor fi disponibile pentru cateva zile, incepand cu 25 martie pana pe 28 martie, cand va fi marea lansare”, se mai arata in comunicat.



"Avem multe proiecte pentru 2011, dar cred ca cel mai important este acela ca vom incepe sa compunem din nou. Nu am mai compus piese noi din 2006 sau 2007 si ne dorim sa devenim din nou creativi. Acum vom lua o mica pauza si vom incepe sa inregistram in martie sau aprilie 2011", a declarat Lars Ulrich.


Metallica - Nothing Else Matters de metallica

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.