Metallica a anuntat ca urmeaza sa revina in studioul de inregistrari pentru a lucra la un nou album.

In prezent, rockerii sustin ultimele concerte din turneul mondial de promovare albumului "Death Magnetic" , al noualea din cariera trupei, iar tobosarul Lars Ulrich a declarat ca abia asteapta sa intre din nou in studiou pentru a inregistra un nou material discografic, scrie contactmusic.com.

"Avem multe proiecte pentru 2011, dar cred ca cel mai important este acela ca vom incepe sa compunem din nou. Nu am mai compus piese noi din 2006 sau 2007 si ne dorim sa devenim din nou creativi. Acum vom lua o mica pauza si vom incepe sa inregistram in martie sau aprilie 2011",
a declarat Lars Ulrich pentru The Pulse of Radio.

De asemenea, Metallica intentioneaza sa participe in viitor la mai multe show-uri "Big Four", proiectul muzical care a adus pe aceeasi scena cele patru mari trupe de heavy-metal Metallica, Slayer, Anthray si Megadeth, si doresc sa duca acest concept muzical pentru prima oara si in SUA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.