Irina, fiica lui Irinel Columbeanu si a Monicai Columbeanu, ramane in grija tatalui sau pana la solutionarea definitiva a divortului.

Monica Columbeanu a cerut, luni, la Tribunalul Bucuresti, care judeca recursul sau fata de solutia din 28 februarie a Judecatoriei Buftea prin care Irina i-a fost incredintata temporar lui Irinel Columbeanu, suspendarea acestei decizii pana la pronuntarea unei sentinte definitive privind divortul, scrie MEDIAFAX.

Instanta Tribunalului Bucuresti a respins cererea Monicai Columbeanu, astfel ca Irina ramane in continuare in grija lui Irinel Columbeanu.

In cazul cererii Monicai Columbeanu de suspendare a efectelor deciziei Judecatoriei Buftea, Irinel Columbeanu a spus instantei ca, in opinia sa, "un copil nu are ce cauta sub acelasi acoperis cu o persoana cu moravuri usoare", referindu-se la faptul ca Monica Columbeanu locuieste cu sora ei, Ramona Gabor.

In ce priveste recursul Monicai Columbeanu fata de decizia prin care Irina i-a fost incredintata, temporar, tatalui acesteia, instanta a amanat dezbaterile pentru 4 aprilie.

"Mi se pare o decizie absolut corecta, care reprezinta o victorie a Irinei. In legatura cu afectarea Irinei, parerea mea e ca oricum a fost mult mai mult afectata de tratamentele si de bataile primite decat de contorsiunile judiciare", a declarat Irinel Columbeanu la Realitatea TV.


Vezi inregistrari realizate in casa lui Irinel Columbeanu in timp ce fiica acestuia, Irina, ii spune bunicii sale, Veronica Gabor, ca nu o iubeste pe Monica pentru ca aceasta o bate.

Intrebat cum probeaza bataile, Irinel a raspuns: "Noi facem eforturi incununate de succes, in fiecare zi face cativa pasi micuti inainte. Nu aduc eu aceste acuzatii, propria mama o face. Avem la dosar o expertiza edificatoare asupra tuturor aspectelor asupra sinceritatii cu care a declarat."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.