Starul american si-a facut publice sentimentele puternice pentru barbatul special din viata sa, modelul Andres Veloncoso, sarutandu-l pe scena, in timpul unui concert din Spania.

Se pare ca vedeta in varsta de 42 de ani se va linisti in sfarsit la casa ei si va face bebelusi, din moment ce marturisit public sentimentele puternice pe care le are pentru Adres Veloncoso, aceasta fiind ce-a mai mare dovada de afectiune pe care aceasta a afisat-o vreodata in public.

Kylie Minogue a sustinut un concert in tara natala a iubitului sau in varsta de 32 de ani, Spania. Aceasta a avut un moment special dedicat lui, cand s-a aplecat peste scena si l-a sarutat pasional de cateva ori. Ea a declarat multimii adunate la Palau Saint Jordi in Barcelona: "Sunt atat de fericita ca am familia cu mine in aceasta seara, in special pe cineva anume. Baiatul meu iubit!"

Barbatul care are i relatie de 3 ani de zile cu Kylie, i-a declarat si el cat de mult o iubeste si a sarutat-o, urmarind-o tot show-ul, din public, potrivit DailyMail.

La inceputul lunii, cantareata australianca si-a celebrat al cincilea an de cand a reusit sa invinga lupta cu cancerul. Ea a marcat acest eveniment in Milano, dupa o reclama produsa impreuna cu directorii de creatie Dolce & Gabbana, care i-au creat costumele pentru acest eveniment.

Cantareata, despre care se spunea initial ca nu mai poate avea copii, din cauza cancerului la san, cu care a fost diagonosticata si pe care l-a invins, a declarat recent pentru revista Grazia ca "se gandeste chiar si la optiunile unei adoptii sau la mame surogat , pentru ca un copil este cel ceva foarte important pentru ea".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.