Cantareata australiana vrea sa-si intemeieze o familie si are in vedere mai multe optiuni pentru a ramane gravida.

Kylie Minogue, in varsta de 42 de ani, spune ca de cand a venit pe lume nepotelul ei Ethan, fiul lui Dannii Minogue, isi doreste din ce in ce mai mult sa faca un copil si a cerut parerea mai multor medici cu privire la sansele ei de a ramane gravida, scrie contacmusic.com.

Photo by: Dennis Van Tine/starmaxinc.com 2010 11/25/10 Kylie Minogue at the 84th Annual Macy''s Thanksgiving Day Parade. (NYC) Photo via Newscom

"Am analizat mai multe optiuni. Nu stiu inca daca voi apela la vreuna dintre aceste solutii, dar simt nevoia de a analiza aceste drumuri potentiale care ar putea sa conduca spre intemeierea unei familii. Acum se pot face lucruri incredibile, mai ales in America",
a declarat Kylie Minogue.

Chiar daca nu va deveni mamica, cantareata se declara multumita cu viata ei si simte ca se apropie tot mai mult de varful carierei sale, pe care il atinsese cu putin timp inainte de a fi diagnosticata cu cancer, in 2005, scrie dailymail.co.uk.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.