Inca o data, comentariile celebrului rapper pe siteurile de socializare sunt un adevarat dezastru.

Potrivit Huffington Post, dupa ce cutremurul cu magnitudinea de 8,9, care s-a produs vineri in largul coastelor de nord-est ale Japoniei, a generat valuri de tsunami de peste 7 metri care au “maturat” totul in cale, 50 Cent a scris comentarii rautacioase pe pagina sa de Twitter.

“Valul o sa loveasca pe la ora 08:00, baietii aia albi o sa incerce sa faca surfing”,
a fost primul mesaj postat de rapper vineri dimineata iar cateva ore mai tarziu, cand intreaga lume se ingrozea de ceea ce se intampla in Japonia, 50 Cent a postat un nou comentariu ironic: “Oameni buni, este foarte serios ce se intampla, a trebuit sa imi evacuez toate fetele mele din L.A., Hawaii si Japonia. Am fost nevoit. Lol”.


Foto: twitter.com/50cent

Cateva minute mai tarziu, cantaretul a realizat ca fost foarte de deplasat sau a primit foarte multe mesaje critice si a scris ca “e nebunie ce se intampla, dar ce putem face. Sa ne rugam pentru oricine a pierdut pe cineva”.

Insa, “minunea” nu a durat foarte mult si 50 Cent a revenit la ironii si a scris tot pe pagina sa de Twitter: “Unele din mesajele acestea sunt ignorante, le fac publice pentru socul pe care le creeaza. Le urati sau le iubiti. Eu oriucm sunt cool , 50 cent”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.