Atacat in propria curte, Charlie Sheen si-a angajat cativa veterani ai razboiului din Israel pe post de garzi de corp, dupa ce un fan a reusit sa patrunda in resedinta din Los Angeles a actorului american.
David Pack, un barbat in varsta de 26 de ani originar din statul Kansas, a sarit peste gardul ce inconjura proprietatea lui Charlie Sheen, la ora locala 23.30, in seara de joi, si s-a indreptat linistit catre actorul american, care se relaxa langa piscina impreuna cu cativa prietenim scrie dailymail.co.uk.


Cu o ora mai devreme, politia din Los Angeles perchezitionase resedinta starului american, in cautarea unor arme de foc. David Pack a fost imediat retinut de garzile de corp ale actorului, care l-au predat apoi agentilor de politie sositi la fata locului.


Potrivit site-ului Radaronline.com, atunci cand a fost intrebat ce cauta acolo, David Pack a raspuns senin: "Sunt cu Charlie".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.