Acoperit de tatuaje asemanatoare cu un schelet, barbatul din ultimul videoclip al lui Lady Gaga nu e tocmai de dus acasa si prezentat parintilor.

Misteriosul barbat de 25 de ani a ajuns faimos dupa ce a debutat in ultimul videoclip al lui Lady Gaga, “Born This Way”.

Barbatul cunoscut sub numele de “Zombie Boy”, este Rick Genest, un canadian care nu este atat de suparat pe viata precum pare.

Potrivit mamei sale, Catheryne, “Zombie Boy” este un baiat linistit si iubitor, care a asteptat pana la 16 ani pentru a-si face primul tatuaj.

Genest, al carui trunchi si cap sunt acoperite in intregime in tatuaje, pare sa fi aparut asa din senin, si se pare ca stilistul lui Gaga chiar l-a scos pe barbat din obscuritate.


Pana in ianuarie, anul acesta, “Zombie Boy” traia pe strazile din Montreal, unde era vagabond si muncea cu ziua, spaland geamuri sau prin aparitii la circ, totul pentru a-si finanta tatuajele.

Insa acum, Genest este pe punctul de a deveni o adevarata vedeta, fiind angajat si ca fotomodel pentru ultima colectie a lui Thierry Mugler, prezentand la Saptamana Modei de la Paris.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.