Lili Sandu este in centru atentieti presei mondene din SUA.

Lili Sandu, stabilita de ceva vreme in America, a fost surprinsa, in urma cu cateva zile, la Los Angeles in compania modelului canadian Gabriel Aubry, fostul iubit al actritei Halle Berry.


Sursa foto: cocoperez.com

Daca jurnalistii de peste ocean nu stiu cine este misterioasa bruntea, Cancan scrie ca aceasta este nimeni alta decat Lili Sandu. Pe site-urile de specialitate, Sandu a fost confundata initial cu celebra Kim Kardashian, cea care a iesit, anul trecut, de cateva ori in oras cu Gabriel Aubry, insa cand si-au dat seama ca femeia din poza nu este Kim, au numit-o pe Lili Sandu drept o "hottie" (bunaciune - n.r.) misterioasa.

Potrivit cocoperez.com, cei doi au mers la un restaurant italian din Beverly Hills, unde au avut parte de o cina romantica.


Halle Berry s-a despartit de Gabriel Aubry in aprilie 2010, dupa o relatie de cinci ani si momentan are o relatie cu actorul francez Olivier Martinez.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.