Celebra actrita vrea sa obtina custodia unica a fiicei sale in varsta de doi ani, Nahla, pe care o are cu fostul ei iubit, Gabriel Aubry.

Halle Berry sustine ca este ingrijorata pentru fetita sa, atunci cand aceasta se afla la tatal ei, si ca se pregateste pentru a cere custodia unica in justitie.

"Halle este ingrijorata pentru fiica ei atunci cand aceasta se afla in grija tatalui si se pregateste sa faca tot ce este necesar pentru a o proteja. Ea a incercat sa rezolve problema cu tatal fetei, Gabriel Aubry, pe care amiabila, dar din lipsa de cooperare s-a decis sa apeleze la justitie", se arata intr-un comunicat al reprezentatilor artistei.

Pentru a se pregati pentru acest proces, actrita in varsta de 44 de ani a renuntat la rolul din "New Year's Eve" - pentru care filmarile ar fi trebuit sa inceapa saptamana aceasta - si a fost inlocuita de Katherine Heigl.

Halle Berry s-a despartit de Gabriel Aubry in aprilie 2010, dupa o relatie de cinci ani si momentan are o relatie cu actorul francez Olivier Martinez.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.