Zachary, baietelul lui Elton John si al iubitului sau David Furnish, o va avea ca nasa pe extravaganta cantareata Lady Gaga.

Dupa ce in urma cu o luna se zvonea ca micutul Zachary, in varsta de doua luni, va fi botezat de un cuplu de lesbiene - Ingrid Sischy si partenera ei de viata Sandy Brant – acum se pare ca Elton si David s-au razgandit, scrie contactmusic.com.

Intrebat, de publicatia macleans.ca, daca Gaga va fi nasa lui Zachary, David Furnish, a raspuns jurnalistului: "Nu am facut publica nicio confirmare, insa pot spune ca ai surse foarte bune!"

Lady Gaga si Elton John au ramas buni prieteni dupa ce au cantat impreuna la premiile Grammy din 2010 iar David o apreciaza pe cantareata foarte mult, mai ales ca este o sustinatoare a comuniatii de gay. [ Lady Gaga a plans dupa ce a cantat cu Elton John ]

Lady Gaga, duet cu Elton John in James Bond

David a declarat ca cel mai nou single al cantaretei, “Born This Way”, ar putea fi un imn al minoritatilor sexuale.

"Ea este un reprezentant al tolerantei si uniunii intre oameni. Ea crede ca poti fi cine vrei tu, fara sa traiesti intr-o lume a conformismului. Ea crede in beneficiile individualitatii. Acesta este cel mai bun mesaj din lume: libertatea de a fi cine vrei, de a face ce vrei si sa iubesti pe cine vrei”, a declarat iubitul lui Elton John, explicand ca acest mesaj l-a convins ca Lady Gaga este modelul ideal de urmat de catre Zachary.

"Eu si Elton nu vorbim despre ce vrem sa devina Zachary cand va fi mare, doar speram sa fie fericit si sa faca ce vrea in viata si sa aibe libertatea de a face asta”
, a adaugat David, in varsta de 48 de ani.

David este nasul copilului lui Elizabeth Hurley , Damian, in varsta de 8 ani, in timp ce Elton este nasul celor doi baieti mai mari ai Victoriei si lui David Beckham, Brooklyn, 11 ani, si Romeo, 8 ani.

Citeste si:
Avertismentul lui Elton John post-Brexit
Elton John avertizează în...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.