Copilul lui Elton John si al partenerului sau de viata David Furnish va fi botezat de un cuplu de lesbiene.

Potrivit showbizspy.com, Ingrid Sischy si partenera ei de viata Sandy Brant vor fi nasele de botez ale micutului Zachary, care a venit pe lume in prima zi de Craciun.

“Elton ar fi putut alege pe oricine din lumea showbusiness-ului, insa a preferat sa aleaga un cuplu de prietene foarte bune care cu siguranta isi vor lua rolul in serios”, a declarat o sursa pentru dailymail.co.uk.

Ingrid Sischy este prietena cu Elton John si cu partenerul sau de viata David Furnish de foarte multi ani. Cei trei obisnuiesc sa calatoreasca in fiecare an impreuna in Africa si petrec Craciunul la Los Angeles.

“Zachary inseamna totul pentru Elton si David si le-au ales pe Ingrid si Sandy sa fie nasele micutului din motive traditionale: sa aibe grija de copil in cazul in care s-ar intampla ceva cu ei”.

Un alt prieten apropiat cantaretului a declarat ca “cei doi inca nu s-au hotarat cati nasi va avea fiul lor”.“Si-ar dori ca unul dintre acestia sa fie o persoana din familia lui David si ar putea alege inca o persoana, cineva din lumea celebritatilor".

La randul sau, Elton John este nasul a 10 copii, printre care se afla fiul lui John Lennon (Sean Lennon), toti cei trei baieti ai cuplului Victoria-David Beckham, dar si fiul actritei Liz Hurley, Damian, despre care presa britanica afirma, pana la nasterea lui Zachary, ca va mosteni averea celebrului cantaret britanic, estimata la 175 milioane de lire sterline.

  • Sir Elton John si producatorului canadian David Furnish au o relatie de la inceputul anilor ’90 si s-au casatorit civil in decembrie 2005. Cei doi au mai incercat sa devina parinti si anul trecut, cand au vrut sa adopte un copil orfan bolnav de SIDA originar din Ucraina, insa legislatia acestei tari nu le-a permis acest lucru.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.