Frumoasa cantareata a realizat un pictorial senzational cu tema africana pentru revista franceza L'Officiel.

Dupa ce zilele trecute a uimit pe toata lumea cu nuanta foarte deschisa a pielii, Beyonce inchide gurile carcotasilor, care sustin ca vedeta se vrea alba, cu pictorialul din noul numar al revistei L’Officiel, dedicat culturii africane, care a influentat moda de astazi.

In acest pictorial, care va marca a 90-a aniversare a revistei, Beyonce poarte rochii si bijuterii glam create de Gucci, Azzedine Alaia, Fendi, Pucci, Chanel, Louis Vuitton, Rodarte, Dolce & Gabbana, Cartier si Lanvin, scrie justjared.buzznet.com.

In mai multe fotografii, cantareata apare cu fata “innegrita” si cu un machiaj inspirat de ritualurile africane. Cu toate ca aceste imagini pot aduce multe critici, reprezentantii revistei franceze au delarat ca Beyonce “s-a inegrit voluntar”, dorind astfel sa accentueze originile sale africane, relateaza metro.co.uk.


In 2009, revista "Vogue" a fost acuzata de rasism dupa ce a publicat imagini ale unui fotomodel alb "pictat" in negru dand impresia ca este o fata de culoare.

Si supermodelul Claudia Schiffer a fost criticata dupa ce a aparut pe coperta unei reviste “metamorfozata” intr-o femeie de culoare.


Musicalul "Fela!" a avut un succes fulminant, marturie stand cele trei premii Tonny, trei premii “Lucille Lortel” si o nominalizare la Grammy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.