Jay-Z a semnat un contract de colaborare cu compania de productie a cuplului Smith, Overbrook Entertainment.

Potrivit news.yahoo.com, primul proiect al acestora ar fi un remake al peliculei "Annie", in care va juca fiica lui Will Smith, Willow, in varsta de 10 ani.

Familia Overbrook Entertainment, din care face parte Will Smith si sotia acestuia, Jada Pinkett Smith, impreuna cu James Lassiter si Ken Stovitz, si celebrul rapper american nu sunt la pirma lor colaborare.

De asemenea, “Fela” i-a adus scenografei Marina Draghici un trofeu Tonny si un premiu Lortel, cea mai importanta distinctie acordata productiilor off-Broadway pe scena teatrala newyorkeza.

  • Totodata, Willow Smith a semnat un contract cu casa de discuri al lui Jay-Z, Roc Nation, care a produs primul ei single “Whip My Hair".



"Cred ca este timpul potrivit sa readucem pelicula “Annie” pe marele ecrane. Credem ca Willow este foarte talentata si va fi perfecta pentru acest rol”,
a declarat Doug Belgrad, presedintele companiei de productie Columbia Pictures.

"Familia Overbrook Entertainment si cu mine avem aceeasi viziune. Am produs deja o piesa care a luat premiul Tony si, in acelasi timp, vrem sa facem din Willow un superstar”, a declarat Jay-Z, care in 1998, a creat o versiune hip-hop a melodiei "Hard Knock Life", una dintre cele mai cunoscute piese din musicalul “Annie”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.