Colin Firth a primit o oferta putin mai ciudata, care se va pune in aplicare, doar daca va castiga "Oscarul pentru cel mai bun actor".
Reprezentantii lantului de fast-food-uri Burger King au declarat ca daca celebrul actor va castiga premiul pentru cel mai bun actor la premiile Oscar 2011 , ei ii vor oferi ocazia sa creeze propriul burger, ce va purta numele sau, scrie FemaleFirst.

“Ii oferim favoritului nostru la Oscar sa incoroneze propriul sau BK clasic. Daca Colin aduce prestigioasa statueta Oscar in Marea Britanie, il vom invita sa se alature bucatarilor nostri si sa creeze un burger unic, care va purta numele lui”
, a declarat purtatorul de cuvant al al Burger King.

Oferta celor de la BK a venit dupa ce actorul, in varsta de 51 de ani, a marturisit ca ar celebra o victorie la Oscar vizitand un fast-food american impreuna cu Helen Mirren, decat intr-un restaurant de lux.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.