Monica Columbeanu a depus dosarul de divort la judecatoria Buftea.

Dupa mai multe zvonuri care anuntau despartirea dintre Monica si Irinel Columbeanu inca de anul trecut, fotomodelul a facut zilele trecute pasul cel mare. Ea a depus dosarul de divort si cererea de custordie a fiicei lor, Irina, la Judecatoria Buftea, scrie Click!

Dupa ce Irinel si-a facut de cap cu doua blonde in jacuzzi-ul in care o rasfata, pana nu demult, pe sotia lui, Moni a decis sa se mute in Los Angeles.

Dar nici Moni nu a fost tocmai cuminte. Dupa nenumaratele episoade in care a fost acuzata de infidelitate - ba cu soferul ... ba cu un milionar englez- , stl.ro scrie ca bruneta si-ar fi intalnit jumatatea in Los Angeles, in persoana unui tanar miliardar cu inima mare si buzunar larg.

  • Moni si Iri au facut contract prenuptial

Irinel Columbeanu a vrut sa isi asigure averea estimata la 35 de milioane de euro, fapt pentru care el a intocmit un contrat prenuptial inainte de a se casatori cu Moni. Astfel, Moni va primi doar o renta lunara, scrie cancan.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.