Monica Columbeanu se muta in Los Angeles, iar sotul sau nu a condus-o nici macar la aeroport. Totusi, inainte de plecare i-a cerut sotului sa fie mai grijuliu data viitoare.
Moni a marturisit, in premiera pentru Libertatea, ca ia in calcul sa divorteze de Irinel, dar dupa ce se va gandi bine, fara sa o influenteze nimeni. “Ce pot spune? Sunt mai indragostita ca niciodata. O sa ma recasatoresc cu el, la nunta de platina”, a comentat Monica, ironic, aventura lui Irinel cu blondele. “Abia astept sa ajung in America! Acolo o sa ma gandesc daca divortez sau nu”, a marturisit Moni, inainte de plecare.

Monica Columbeanu a plecat departe de jacuzzi-ul in care a fost inselata de Irinel. Vedeta va sta urmatoarele doua luni la Los Angeles, dar nu renunta inca la casnicia cu omul de afaceri, potrivit Realitatea.net.

Casnicia mea e un pic stranie, dar trebuie sa facem si sacrificii daca vrem sa reusim. Pentru Irina se merita orice sacrificiu. Ea, pe la 20 de ani, va aprecia ca am renuntat la viata de printese de aici. Viata ei va fi in SUA, merita o viata frumoasa. Traim din banii pe care ii fac aici, dar sigur voi face bani si acolo", a declarat Monica, potrivit Libertatea.

Top modelul a adaugat ca fetele care s-au filmat la "orgia" cu Irinel isi doresc expunere si i-a cerut lui Irinel doar sa fie mai grijuliu data viitoare. [Iri, orgie la Izvorani]

Potrivit Click, dupa ce au fost acuzate ca sunt lipsite de moralitate fiindca au aparut in presa cu un film in care Irinel isi insela sotia, Anca si Flore au declarat ca vor sa-si ceara scuze fiicei Monicai, care va avea de suferit din cauza acestui scandal. "Am facut acel film doar pentru noi, nu l-am dat noi presei. In cazul in care Monica va divorta, ne vom cere scuze. Dar nu credem ca acest lucru se va intampla pentru ca cei doi au o relatie deschisa. Incepand de azi noi nu vrem sa mai aparem in presa cu acest subiect", au mai spus acestea.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.