Premierul italian a cerut numarul de telefon al renumitului top-model in cadrul unui dineu oficial.

Barfa a fost raspandita de Sarah Brown, sotia fostului premier britanic Gordon Brown, care a luat de asemenea parte la dineu.

Aceasta nu a precizat insa cu ce ocazie a avut loc momentul ciudat si nici daca Berlusconi a contactat-o ulterior pe Naomi Campbell. Renumitul model britanic a participat la randul sau la dineu oficial, organizat cu ocazia Summitului G-20 din 2009, la Londra, potrivit MEDIAFAX.

Renumit pentru pasiunea lui pentru femeile frumoase, politicianul italian, in varsta de 74 de ani, a fost acuzat de curand in Italia ca ar fi platit o anumita suma de bani pentru a intretine raporturi sexuale cu o minora .

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute si mai bine platite top modele din lume, lucrat de-a lungul carierei pentru cei mai mari creatori de moda, precum Ralph Lauren, Versace si Dolce & Gabbana. Naomi este si primul manechin de culoare care a aparut pe coperta Time Magazine, dar si in editiile franceze si britanice ale revistei Vogue.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.