Mila Kunis, balerina provocatoare din filmul potential castigator al Oscarului din acest an, a dezvaluit chinurile prin care a trecut pentru a dansa la un asemenea nivel in film.
Fosta iubita a starului din "Singur acasa", Mila Kunis a declarat pentru 'W Magazine', ca din cazua antrenamentului pentru Black Swan, nu a mai fost in stare sa-si foloseasca mainile. Rolul de competitoare directa pentru prima balerina i-a provocat rani si vanatai, potrivit Huffington Post.

"Nu am mai dansat in viata mea", a recunoscut actrita in varsta de 27 de ani. "M-am antrenat luni de zile, 7 zile pe saptamana, 5 ore pe zi. Am avut o singura zi libera, de aniversarea mea. Am slabit 9 kg. Mi-am sucit un ligament. Mi-am dislocat umarul. Am doua cicatrici groaznice pe spate. Dar a meritat efortul pentru fiecare minut de filmare"

Bine inteles ca a meritat, din momentu ce filmul a dat lovitura la Globurile de Aur, la BAFTA si are si stofa de Oscar. Insa nu va asteptati sa o mai vedeti vreodata pe Mila in tutu prea curand.

"Nu cred ca o sa mai dansez vreodata. Cred cu toata taria in "puterea mintii", insa nu am inteles niciodata pe deplin ce inseamna asta, inainte de aceasta productie.", a mai declara Mila.


Cel putin actrita nu a trebui sa se antreneze atatd e mult precum colega sa, Natalie Portman. Nominalizata la Oscar s-a antrenat cu un an inainte de a incepe filmarile, a slabit vizibil si a muncit atata de mult, incat la un moment credea ca o sa moara. Insa acum este bine mersi, insarcinata cu coregraful sau, Benjamin Millepied, prim balerin al Baletului New York City Ballet, ceea ce insemna ca si pentru aceasta, a meritat pana la ultimul efort.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.