Actrita care tocmai a castigat la Globurile de Aur un premiu pentru rolul balerinei Nina din Black Swan, a declarat ca vrea sa ia o pauza, pana va naste.
"Ma simt atat de norocoasa, mi se intampla atat de multe lucruri bune", a declarat pentru People, actrita in varsta de 29 de ani, care asteapta primul copil cu logodnicul sau Benjamin Millepied.

In timp ce se bucura de succesul fulminat pe care l-a avut ultimul sau film, actrita planuieste sa-si petreaca toata perioada sarcinii relaxandu-se.

"Sper ca o sa-mi petrec tot timpul pana o sa nasc, in fata televizorului, mancand popcorn", a declarat actrita razand. "Nu este un lucru prea placut sa apari in public aratand ca o balena, dar este o energie foarte pozitiva pe care o transimti cand esti insarcinata".

Portman pare deja o mamica fericita, aratandu-si bucuria pe covorul rosu, la decernarea premiilor Golden Globe: "Ma simt fericita si sunt de parere ca atunci cand esti fericit, stralucesti", a explicat aceasta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.