Dupa ce mult timp a fost reprezentanta siluetei curvy, Jennifer Hudson a slabit spectaculos si arata incredibil

Cantareata si actrita, in varsta de 29 de ani, a dezvaluit in cadrul emisiunii "The Oprah Winfrey Show" ca a reusit sa dea jos in jur de 36 de kilograme cu ajutorul unui program personalizat Weight Watchers.

Astfel, vedeta a reusit sa treaca de la marimea 16 la marimea 6 si spune ca nu vrea sa slabeasca mai mult, sustinand ca marimea 4, 2 sau 0 nu sunt pentru ea.

Jennifer Hudson, mama unui baietetl in varsta de un an, David Jr, a dezvaluit ca din momentul in care a inceput sa tina dieta si-a gatit singura si a facut mult sport.

Faptul ca planul de alimentatie propus de Weight Watchers i s-a potrivit perfect, vedeta a acceptat anul trecut sa devina ambasadorul brand-ului.

Dieta Weight Watchers, creata in Statele Unite in anii 60, este o metoda inedita de slabire, care asociaza pentru prima data un regim alimentar bazat pe un sistem de puncte si sustinerea psihologica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.