Adriana Bahmuteanu a declarat ca vrea sa se reapuce de munca si sa isi reia activitatile, acesta fiind motivul pentru care sotul ei, deputatul PDL Silviu Prigoana, a cerut conducerii Camerei Deputatilor sa beneficieze de concediu pentru ingrijirea copilului pe o perioada de 2 ani.

Adriana Bahmuteanu a spus ca ea si cu Silviu Prigoana sunt "un pic atipici", fata de familiile din Romania, in care de obicei sotia este cea care beneficiaza de concediu pentru ingrijirea copilului.

"Va trebui sa ma reapuc de munca, trebuie sa aduca cineva bani in casa. O sa imi reiau activitatile. Si in perioada in care am fost gravida, m-am ocupat de Etno TV si Taraf TV (televiziuni controlate de familia Prigoana, n.r.)", a declarat, pentru MEDIAFAX, Adriana Bahmuteanu.

Adriana Bahmuteanu a nascut, pe 10 decembrie, un baietel, Eduard Gabriel.

Pana in mai 2010, Adriana Bahmuteanu a realizat emisiunea "La sueta cu Bahmu" la Kanal D. Potrivit informatiilor aparute in presa, Adriana Bahmuteanu este in prezent in negocieri cu televiziunea B1 pentru a prezenta o emisiune de divertisment.


Deputatul PDL Silviu Prigoana a cerut conducerii Camerei Deputatilor sa beneficieze de concediu pentru ingrijirea copilului pe o perioada de doi ani, iar Biroul Permanent a trimis aceasta solicitare Comisiei juridice pentru un punct de vedere.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.