Deputatul PDL Silviu Prigoana a cerut conducerii Camerei Deputatilor sa beneficieze de concediu pentru ingrijirea copilului pe o perioada de doi ani, iar Biroul Permanent a trimis aceasta solicitare Comisiei juridice pentru un punct de vedere.

"Subsemnatul Vasile Silviu Prigoana va rog sa dispuneti analiza posibilitatilor prin care sa beneficiez de concediul pentru ingrijirea copilului pana la 2 ani, conform legislatiei in vigoare. Mentionez ca fiul meu este nascut la data de 10 decembrie 2010", se arata in scrisoarea lui Prigoana.

Membrii Biroului Permanent al Camerei Deputatilor au decis sa trimita solicitarea la Comisia juridica, transmite MEDIAFAX.

In perioada in care se discuta propunerea ministrului Muncii de reducere a concediului maternal, deputatul PDL Silviu Prigoana a sustinut public, prin mai multe declaratii, reducerea acestui concediu, la un an si chiar la 6 luni, considerand ca un concediu prelungit deprofesionalizeaza femeile.

Adriana Bahmuteanu a nascut, in 10 decembrie, un baietel, Eduard Gabriel. Sotii Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana mai au un baiat, Mihai Maximus, nascut in 2007.

Silviu Prigoana mai are doi fii, Honorius si Silvius.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.