Naomi Campbell a avut sansa sa ii ia un interviu premierului rus, Vladimir Putin. Si pentru a demonstra ca frumusetea nu inseamna si inteligenta, fotomodelul a dat-o in bara rau de tot si a realizat unul dintre cele mai proste interviuri facute vreodata.

Ceea ce avea potentialul de a deveni o “intruziune” spectaculoasa in viata personala a lui Vladimir Putin, liderul rus care pare de neatins de lumea cotidiana, s-a transformat intr-o insiruire de intrebari penibile, dar carora li s-a raspuns cu politete, din respect pentru statutul fotomodelului, totul pentru GQ Magazine.

Intrebarile puse de Naomi Campbell au variat de la “ce fel de exercitii face Putin pentru a se mentine in forma” si pana la “de ce a ales sa inoate in stilul fluture”.

Naomi Campbell: Esti intr-o forma foarte buna. Ce fel de regim tii sau ce exercitii faci?
Vladimir Putin: Probabil aceleasi pe care le faci si tu.

Naomi Campbell: De fapt, eu nu prea fac exercitii fizice, dar cred ca o minte sanatoasa si o alimentatie potrivita ma mentin pe mine in forma.
Vladimir Putin: Tocmai ti-ai raspuns la propria intrebare.

Naomi Campbell: Am vazut o poza in care inotai in stilul Fluture. De cand locuiesc in Rusia am vazut multa lume care inoata astfel. Eu nu pot inota asa.
Vladimir Putin: Poti sa inoti cum doresti. Eu inotam astfel pentru ca apa era foarte rece si vroiam sa ies cat mai repede.

Interviul continua in acelasi stil, cu intrebari "naive", a caror raspuns este pe masura.

Citeste si: [ VIDEO] Naomi Campbell, sexy intr-o reclama pentru un complex imobiliar


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.