Top modelul Naomi Campbell apare intr-o reclama TV pentru un complex de apartamente de lux din Moscova, detinut de iubitul ei, miliardarul rus Vladimir Doronin.

Campbell, in varsta de 40 de ani, apare in ipostaze sexy, in lenjerie de matase, in reclama de 60 de secunde, care este difuzata, in prezent, de televiziunile ruse.

Naomi Campbell si Vladimir Doronin, supranumit "Donald Trump al Rusiei", sunt impreuna din 2008. La putin timp dupa ce s-au cunoscut, omul de afaceri din Rusia a fost atat de impresionat de modelul britanic incat i-ar fi facut cadou acesteia un apartament de lux in Brazilia, in valoare de 18,5 milioane de dolari, transmite MEDIAFAX.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute si mai bine platite top modele din lume si a lucrat pentru mari creatori de moda, precum Ralph Lauren, Versace si Dolce & Gabbana. A fost primul manechin de culoare care a aparut pe coperta Time Magazine si in editiile franceze si britanice ale revistei Vogue.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.