Actorul australian Hugh Jackman a adoptat o dieta alimentara de 6.000 de calorii pe zi pentru a fi pregatit in momentul in care va incepe filmarile la noua productie "X-Men", in care joaca rolul mutantului Wolverine.

Regizorul Darren Aronofsky i-a cerut actorului sa arate "mic si indesat" pentru noul film, "X-Men Origins: Wolverine 2", iar Jackman recunoaste ca dieta este "dura".

"Darren mi-a spus la cel mai recent film ("X-Men Origins: Wolverine"), ca arat grozav, dar ca, din cauza ca sunt inalt, in unele cadre seman cu Clint Eastwood si nu asa trebuie sa fie Wolverine... Trebuie sa fiu puternic, mic si indesat", a declarat Jackman, potrivit Contact Music.

Actorul a adaugat ca incearca sa arate ca Mike Tyson cand va incepe filmarile. "Ma gandesc la Mike Tyson, la primele sale aparitii. Era uneori cu un cap mai mic decat oponentul sau, dar emana putere pura. Asta inseamna sa fii bulldog. Asta incerc sa obtin", a mai declarat el in Los Angeles Times.

Hugh Jackman, castigator al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", are reputatia unui actor talentat, care a fost distribuit in roluri diverse, in filme de actiune, precum "Cod de acces: Swordfish" si "Van Helsing", sau romantice - "Australia" (2008).

Actorul a mai putut fi vazut in "Prestigiul", "Fantana" si in "Bomba zilei/ Scoop", de Woody Allen, unde i-a dat replica lui Scarlett Johansson. Nascut la Sydney, el a debutat ca actor intr-un serial de televiziune australian, in 1994.

In 2008, Hugh Jackman a fost desemnat de revista People drept cel mai sexy barbat in viata, iar in 2009, el a prezentat gala premiilor Oscar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.