Dupa ce a petrecut cinci saptamani intr-un spital din Austria, in urma unui accident suferit pe o partie de schi din apropiere de Innsbruck, Serban Huidu a anuntat ca se va intoarce in tara weekend-ul viitor.

"Am avut un accident groaznic acum o luna. Sunt treaz si un pic ametit. Vin acasa in weekend-ul viitor si voi continua recuperarea. Cinci saptamani am stat in spital. Le multumesc tuturor celor ce s-au gandit la mine si au trimis mesaje de bine!", a scris realizatorul tv pe blogul personal.


Pe 29 decembrie 2010, realizatorul TV Serban Huidu a fost internat in stare grava la Spitalul Universitar din Innsbruck, dupa ce a suferit un accident pe o partie de schi din apropierea statiunii austriece. El a fost mentinut pana pe 1 ianuarie in stare de coma indusa, pentru a i se face investigatii medicale.

La aproximativ o saptamana dupa internare, Serban Huidu a parasit sectia de Terapie Intensiva si a fost mutat intr-o rezerva a spitalului din Innsbruck. Totodata, Serban Huidu a inceput atunci exercitiile fizice de recuperare.

  • Serban Huidu are 34 de ani si este realizator de radio si de televiziune. El prezinta, impreuna cu Mihai Gainusa, show-ul matinal de la postul de radio Kiss FM, precum si emisiunea saptamanala de la Prima TV "Cronica Carcotasilor".

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.