Serban Huidu se intoarce la sfarsitul acestei saptamani in tara, dupa ce a petrecut o luna in Spitalul Universitar din Innsbruck.

Potrivit lui Florin Huidu, Serban se simte mult mai bine, iar medicii au decis ca se poate intoarce acasa. “E cu Vlad, fratele lui. El mi-a spus ca se intoarce vineri”, a declarat pentru revista VIP tatal Carcotasului, Florin Huidu.

“Medicii ne-au zis sa-l lasam linistit”, a explicat Florin Huidu.


Huidu, aflat pe partie, coborand cu viteza, a pierdut controlul schiurilor sale si s-a lovit de un pom. Din cauza vitezei, el a ramas inconstient dupa impact, neputand nici macar sa strige dupa ajutor. Ceilalti schiori au fost cei care au anuntat salvamontistii.


In urma anchetei demarate in Austria, politia din Tirol a anuntat ca accidentul s-a produs intr-o zona cu gheata, motiv pentru care Serban Huidu a plonjat de la trei metri

  • Serban Huidu are 34 de ani si este realizator de radio si de televiziune. El prezinta, impreuna cu Mihai Gainusa, show-ul matinal de la postul de radio Kiss FM, precum si emisiunea saptamanala de la Prima TV "Cronica Carcotasilor".

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.