Politia din Tirol a demarat o ancheta in cazul accidentului pe care realizatorul TV, Serban Huidu, l-a suferit la schi in Austria. Totodata, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anuntat ca este in permanenta legatura cu medicii spitalului austriac unde este internat Huidu, a declarat Doris Mircea, director general al Directiei de Comunicare a MAE.

In urma anchetei demarate in Austria, politia din Tirol a anuntat ca accidentul s-a produs intr-o zona cu gheata, motiv pentru care Serban Huidu a plonjat de la trei metri, transmite Realitatea.net.

Oficialul MAE a declarat, joi dimineata, pentru MEDIAFAX, ca atat ministerul, cat si Consulatul de la Viena sunt in legatura permanenta cu conducerea spitalului si cu familia lui Serban Huidu.

"Ambasadorul nostru la Viena a vorbit cu conducerea spitalului in care este internat Serban Huidu si tine permanent legatura cu medicii de acolo. De asemenea, consulul roman s-a deplasat la Innsbruck pentru a acorda sprijinul necesar familiei Huidu in materie consulara. Prin reprezentantii nostri diplomatici suntem la curent permanent cu acest caz si facem tot ce ne sta in putinta pentru a-l spriji pe Serban Huidu si familia acestuia in masura competentelor", a mai afirmat Doris Mircea.


Starea prezentatorului de televiziune Serban Huidu , care miercuri a suferit un accident pe o partie de schi din Austria, este stabila, pe parcursul noptii de miercuri spre joi nefiind inregistrate complicatii, au declarat reprezentantii Prima TV.

Serban Huidu este supus in continuare investigatiilor medicale, pe parcursul zilei de joi urmand ca medicii sa faca publice mai multe informatii despre starea acestuia.

Realizatorul TV Serban Huidu se afla internat in stare grava intr-un spital din Austria, dupa ce a suferit un accident pe o partie de schi din Innsbruck, in cursul zilei de miercuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.