Cu un iubit mai tanar, care pe langa faptul ca este un actor de succes mai este si model, te gandesti ca este destul de greu sa iesi in evidenta, dar nu si pentru Demi Moore.

Actrita, in varsta de 48 de ani, si-a insotit iubitul la saptamana modei din Sao Paulo, Brazilia, unde acesta a defilat pentru casa de moda Colcci.

Daca multi se asteptau ca atentia sa le fie captata de actorul Ashton Kutcher, mare le-a fost surpriza cand au vazut-o pe Demi Moore.

Imbracata intr-o rochie scurta, actrita, care a trecut de prima tinerete, a afista o silueta de invidiat.
Sursa foto: dailymail.co.uk


Celebrii actori tin, o data pe an, o dieta de dezintoxicare pentru a-si pregati organismul sa poata supravietui cu mai putina hrana.

De asemenea Demi Moore si Ashton Kutcher si-au anuntat sustinerea luptei impotriva sclaviei.

In urma cu doua luni, cei doi actori s-au alaturat Biroului ONU insarcinat cu combaterea drogurilor si a criminalitatii pentru a lansa un Fond de ajutorare a victimelor traficului cu fiinte umane, femei si copii care sunt inrolati cu forta in comertul sexual.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.